16 Mayıs 2022 Pazartesi BAŞKANLIK

Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri Başladı


Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri Başladı

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlık Binası’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

 

SGK Başkanlık Binası fuaye alanında “Çalışma Hayatında İnsan” konulu fotoğraf sergisi,“Geleneksel Türk Çini Sanatı” ve “Kore Kaligrafilerinden” isimli sergiler açıldı.

 

Sergilerin açılışını gerçekleştiren SGK Başkanı Cevdet Ceylan burada yaptığı konuşmasında, Kurum personelinin özverili olmalarının yanı sıra sanatsal faaliyetlerde de oldukça başarılı olduğunu belirterek, “Bugün çalışanlarımız emeği olan bu sergileri burada görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor. Fotoğraf sergimizde, Kurum personelimizden olan 200 fotoğrafçının 500 fotoğraf ile katıldığı “Çalışma Hayatında İnsan” konulu fotoğraf yarışmasına ait fotoğraflar yer alırken, çini ve kaligrafi sanat eserleri sergisinde ise yine Kurum personelimiz tarafından yapılan eserler sergileniyor. Sosyal Güvenlik Haftası’nın ilk gününde açılan bu sergiler hem gözümüze hem gönlümüze hitap ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sergilenen eserleri tek tek inceleyen Başkan Ceylan, Çini Sanatçısı Şenay İvelik Dönmez’e hediye takdim etti.

SGK Türk halk müziği korosu izleyenlerden tam not aldı

SGK Türk Halk Müziği Korosu Konseri, Erdoğan Özen Konferans Salonunda gerçekleşti.

SGK Başkanı Ceylan buradaki konuşmasında ise, Kurum personelinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu ile gurur duyduklarını dile getirerek, “Bu konserlerin Koronavirüs döneminde oldukça yoğun ve özverili bir şekilde çalışan personelimizin moral ve motivasyonu arttıracağı kanaatindeyim. Anadolu’nun bağrından kopup gelen bu türküler bize güç olur, bizi bize güzel anlatır” ifadelerini kullandı.

Konser sonunda Başkan Ceylan Koro Şefi Adnan Çağ’a çiçek takdim etti.


Video Galeri