21 Şubat 2023 Salı BAŞKANLIK

SGK’dan Türk Kızılay Kan Bağış Kampanyası’na destek


SGK’dan Türk Kızılay Kan Bağış Kampanyası’na destek

Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından bölgedeki kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmak amacıyla Türk Kızılay Kan Bağış Noktası kuruldu.

SGK Başkanlık Binası fuaye alanındaki kan bağış noktasına birim amirleri ve Kurum personeli kan bağışında bulunarak destek verdi.

Destek Hizmetleri Daire Başkanı İdris Bahçe, kan bağış kampanyası için yaptığı konuşmasında kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Depremden etkilenen vatandaşlarımızdan kan ihtiyacı olanlar için başlatılan bu kampanyalara destek vermek, yaralılarımız için büyük önem arz etmektedir. Kurum olarak bu tür kampanyalara her zaman destek vermeye davam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bahçe, ülkemizde yaşanan bu felaketi millet olarak büyük bir özveri ve birlikte hareket ederek atlatacaklarını ifade etti.

Yapılan kan bağışları gelen ihtiyaçlar dahilinde hem deprem bölgesine hem de tüm Türkiye’ye gönderilirken ayrıca kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar kanver.org sitesini ziyaret ederek kan bağış noktalarını öğrenebilir ve kan bağışı için randevu oluşturabilir.


Resim Galeri


Video Galeri