8 Mart 2024 Cuma EĞİTİM, ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI

SGK’da “Kadınlar Günü” Kutlaması Yapıldı


SGK’da “Kadınlar Günü” Kutlaması Yapıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Strateji Geliştirme Başkanlığı (SGB) ile Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığı tarafından SGK’da çalışan kadın personele yönelik etkinlik düzenlendi.

SGK Başkanlık Binası Erdoğan Özen Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte kadın personellere Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Özlem Bayrak Cömert tarafından ‘Türk Kültüründe Kadın, Türkiye Yüzyılında Kadının Rolü ve Önemi’ konulu eğitim verildi.

Etkinliğe SGK Strateji Geliştirme Başkanı Onur Öztürk, Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Ayhan Geylani, SGB Muhasebe Politikaları Geliştirme Daire Başkanı Murat Altun, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Emine Özmete, SGK  Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkan yardımcısı Çiğdem Bakırtaş ve Kurumda çalışan kadın personeller katıldı.

Strateji Geliştirme Başkanı Öztürk, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını ifade ederek “kadınlar hayatımızın en özel değerleri, kadınlar sadece Kadınlar Günü’nde değil, yaşamımızda her gün başınızın tacı etmeliyiz. Onlardan alınan ilhamla dünyanın daha güzel bir yer haline geldiğini unutmayalım” şeklinde konuştu.

Başkan Geylani ise konuşmasında “Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dünyanın dört bir yanındaki kadınların başarılarını anlatmak ve anlamak için kutlanıyor. Bugünkü etkinliğin amacı kadının hayatın her alanında ne kadar başarılı olduğunu göstermek için düzenlendi. Bende tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.


Video Galeri

#