7 Aralık 2023 Perşembe BAŞKANLIK

SGK’da Birimler Arası Futbol ve Bilek Güreşi Turnuvası Yapıldı


SGK’da Birimler Arası Futbol ve Bilek Güreşi Turnuvası Yapıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2023 Geleneksel Futbol ve Bilek Güreşi Turnuvasını düzenledi.

İletişimin artırılması, motivasyonun ve çalışma performansının üst düzeyde olmasına katkı sağlamak amacıyla SGK her yıl personeline yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.

24 takımın katıldığı Futbol Turnuvası final karşılaşması sonucunda birinciliği Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne bağlı Sıhhiye Sosyal Güvenlik Merkezi takımı kazanarak, birincilik kupasını Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin’in elinden aldı. İkincilik kupasını SGK Denetmenler Takımı alırken, üçüncülüğü Destek Hizmetleri, dördüncülüğü ise Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü takımı kazandı.

Daha sonra Bilek Güreşi Turnuvası final müsabakaları gerçekleşti. Müsabakalar sonucunda bayanlar kategorisinin birincisi Zehra Uslu, ikincisi Merve Yalabık, üçüncüsü Halime Güler olurken erkekler kategorisinde birinci Mevlüt Ayan, ikinci Turgay Gönen Üçüncü ise Gürani Fidannaz oldu. Turnuvada dereceye giren personellerin ödülleri SGK birim amirleri tarafından verildi.

Turnuvada yarışan Kurum personeliyle bir araya gelen Başkan Yardımcısı Aydin, kupa töreni sonrasında yaptığı konuşmada sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek kurum personelinin bu tür etkinliklerde bir araya gelmesinin kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade etti. Aydin, bu tür sosyal aktivitelerin Kurum içerisindeki iletişimi artırma noktasında güzel bir fırsat olduğunu belirterek birimler arası futbol ve Bilek Güreşi Turnuvasında yarışan sporcu arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


Video Galeri