28 Aralık 2022 Çarşamba BAŞKANLIK

SGK’da Birimler Arası Futbol Turnuvası düzenlendi


SGK’da Birimler Arası Futbol Turnuvası düzenlendi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2022 Geleneksel Futbol Turnuvası 27 Ekim – 28 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti.

24 takımın katıldığı turnuvanın final karşılaşmasında birinciliği Merkez Güvenlik Takımı kazanarak, birincilik kupasını Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Kürşad Arat’ın elinden aldı. İkincilik kupasını Balgat Güvenlik Gücü Takımı alırken, üçüncülüğü Denetmenler Takımı, dördüncülüğü de Basın Destek Takımı aldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Kürşad Arat’ında izlediği final maçı heyecanlı bir rekabete sahne oldu. Turnuvada yarışan Kurum personeli ile bir araya gelen Başkan Arat, ‘’Birimler arası futbol turnuvasında yarışan sporcu arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Arat, Kupa töreni sonrasında yaptığı konuşmasında sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, ‘’Sporun Kurumumuz içinde yayılması ve kurum personelimizin bu tür etkinliklerde bir araya gelmesini önemsiyoruz. Bu tür sosyal aktiviteler Kurum içerisindeki iletişimin saygı, sevgi ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi noktasında güzel bir fırsat sunuyor’’ şeklinde konuştu.

Müsabakayı SGK Başkan Yardımcıları Oğuzhan Tekin, Lütfi Aydin ile Strateji Geliştirme Başkanı Eşref Başkan, Personel Daire Başkanı Aykut Geçer, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Erkan Erkanat, Destek Hizmetleri Daire Başkanı İdris Bahçe, İç Denetim Birimi Başkanı Fatih Erkek ve Kurum personeli izledi.


Video Galeri