13 Kasım 2023 Pazartesi BAŞKANLIK

SGK ile Ostim Teknik Üniversitesi Protokol İmzaladı


SGK ile Ostim Teknik Üniversitesi Protokol İmzaladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ostim Teknik Üniversitesi arasında Eğitim İş Birliği Protokolü yapıldı. Protokol, SGK Başkanı Dr. Raci Kaya ve Üniversite Rektörü Murat Yülek tarafından imzalandı.

Başkan Kaya Protokol toplantısında yaptığı konuşmasında, SGK ile Ostim Teknik Üniversitesi arasında yapılacak olan Eğitim İş Birliği Protokolü’nün kamu kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılarak her iki Kurumun tarafları için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaya konuşmasının devamında, “Tarafların personeli ve öğrencileri için bilgi ve tecrübelerin karşılıklı olarak aktarılması ve teknolojik uygulamalar hakkında bilgi edinilmesi amacıyla yaptığımız protokol çerçevesinde, Kurum personelimize Üniversiteniz bünyesinde yer alan ve avantajlı olarak sunulan yüksek lisans programları ile kendilerini geliştirmelerine olanak sağlandığı gibi sertifikalı programlar içinde yapılacak olan indirim ile daha çok alanda bilgi sahibi olmaları sağlanacaktır.” dedi.

Kaya, protokolle birlikte, ortak olarak düzenlenecek çalıştay, seminer ve toplantılarla her iki Kurum için de bilgi ve tecrübe paylaşımının yapılacağını ifade etti.

Rektör Yülek ise Türkiye için bu kadar önemli olan bir kurumla Eğitim İş Birliği Protokolü imzalamaktan büyük bir gurur duyduklarını dile getirerek “SGK bilgi işlem alanında büyük mesafeler katetmiş bir Kurum. Akademik tarafla profesyonel tarafı birleştirmiş insanların tecrübelerinden yararlanmayı istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Toplantıya ayrıca SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin da katıldı.


Resim Galeri


Video Galeri