20 Mayıs 2022 Cuma BAŞKANLIK

SGK Fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu


SGK Fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafında düzenlenen “Çalışma Hayatında İnsan” konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Halkbank sponsorluğunda gerçekleşen ve Kurum personelinin katıldığı yarışmaya 200 fotoğrafçı 500 fotoğraf ile katıldı. Ödül olarak birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL üçüncüye ise 2 bin TL verildi.

Başkanlık Binası fuaye alanında gerçekleşen ödül törenin açılışında konuşan SGK Başkanı Cevdet Ceylan, fotoğraf yarışmasına gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Bu tarz organizasyonlar Kurum personelinin motivasyonunu artırmada büyük önem taşımaktadır. Birbirinden değerli bu fotoğraflar Kurum personelimizin kadrajından çıktı. Hepsi çok güzel ve özel fotoğraflar” diye konuştu.

“Balıkçı” ve “Çömlekçi” eserleri ile birinci oldu

Yarışmaya Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden katılan Enes Top “Balıkçı” ve “Çömlekçi” eserleri ile birinci oldu. Ödülünü Başkan Ceylan’ın elinden alan Top, “çalıştığım kurumdan ödül almak benmim için çok büyük bir onurdur” ifadelerini kullandı.

“Kalaycı” ve “Kırmızıbiber” adlı eserleri ile ikinciliğe hak kazanan İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Fatih Balaman ise ödülünü SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin’dan aldı. 

Başkan Aydin, “Bu yarışmada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar bu yarışmayı organize etmeseydi bu güzel eserlerle buluşamayacaktık” şeklinde konuştu.

Diyarbakır İl Müdürlüğünden katılan Eylem Anıl ise “Tarım İşçisi” eseri ile üçüncü oldu. Anıl’ın ödülünü SGK Destek Hizmetleri Daire Başkanı Aykut Geçer verdi.

Ödül takdim töreninin ardından personele Kurum bahçesinde lokma ikram edildi.


Resim Galeri


Video Galeri