23 Eylül 2022 Cuma BAŞKANLIK

Başkan Yardımcısı Aydin, Koordinasyon Toplantısına katıldı


Başkan Yardımcısı Aydin, Koordinasyon Toplantısına katıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Bilecik Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlenen İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

Başkan Yardımcısı Aydin başkanlığında yapılan toplantıda, birlikteliğin sağlanması, karşılaşılan sorunların çözümü, verimliliğin arttırılması, etkin ve kaliteli hizmet sunumunda alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Aydin toplantıda yaptığı konuşmasında, SGK tarafından yürütülen projelerde il müdürlüklerinin katkı ve paydaşlığının önemli olduğunu, buralardan gelecek bilgilerin, önerilerin ve geri dönüşlerin projeler açısından hayati değerler taşıdığını ifade etti.

Bütünleşik Gelir Yönetim Projesi başta olmak üzere il müdürlüklerinin iş ve işlemlerinin dijitalleşmesi konusunda yürütülen projelerin büyük ölçüde tamamlandığını dile getiren Aydin, “Dijital dönüşüm çalışmaları konusunda en önemli adımlardan biride Arşiv Tarama Sistemi projesidir. Bu proje için çok önemli adımlar attık. Projenin ikinci fazında il müdürlüklerimizin göstermiş oldukları gayret ve çabanın farkındayız.  Proje, bu gayret ve tarama performansıyla istenilen sürede tamamlanacaktır” dedi.

SGK’nın dijitalleşme noktasında yürüttüğü birçok projesi olduğuna dikkat çeken Lütfi Aydin, “Dijital dönüşüm hem vatandaşlarımıza hem de Kurum çalışanlarına büyük iş kolaylıkları sağlayacaktır. Hedefimiz vatandaşlarımızın il müdürlüklerine gelmeden tek tuşla tüm iş ve işlemlerini yapabilmesidir. Bu çalışmalarla Kurum hizmetlerini vatandaşın parmak ucuna götürmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbul İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen toplantıya, İstanbul, Bilecik, Bursa, Düzce, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Zonguldak sosyal güvenlik il müdürleri katıldı.

 Aydin, Bursa İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, koordinasyon toplantısının ardından Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Aydin, İl Müdürlüğündeki servisleri dolaşarak buradaki vatandaşlar ve servisteki personel ile sohbet etti.

Ziyaretteki konuşmasında, vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine vurgu yapan Aydin, “Kurum olarak yürütülen tüm çalışmalarda ve projelerimizde vatandaş memnuniyetini gözeterek hareket etmekteyiz” dedi.


Resim Galeri


Video Galeri