5 Eylül 2022 Pazartesi BAŞKANLIK

Başkan Yardımcısı Aydin, İstanbul İl Müdürlüğünü ziyaret etti


Başkan Yardımcısı Aydin, İstanbul İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

İstanbul İl Müdürlüğüne bağlı Kadıköy ve Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezine ziyarette bulunan Aydin, yürütülen çalışmalarla ilgili olarak İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu’ndan bilgi aldı.

İl Müdürlüğündeki servisleri dolaşarak buradaki personelle sohbet eden Aydin, Kurum olarak mesai kavramı gözetmeden vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Tüm vatandaşlarımızı çatısı altına alan, yaş kavramı gözetmeksizin herkese hizmet sunan Sosyal Güvenlik Kurumu personelinin vatandaşlarımızın işlemlerini yürütme noktasında göstermiş oldukları titiz ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“SGK, tüm hizmetlerini parmak ucunuza getiriyor”

Kadıköy ve Kurtköy arşiv tarama çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Aydin, SGK’nın dijital dönüşüm çalışmalarının temelini oluşturan Arşiv Tarama Sistemi Projesi ile tüm hizmetleri vatandaşın  parmak ucuna getirdiğini ifade etti.

Aydin, buradaki konuşmasında elektronik arşivlemenin önemine vurgu yaparak, “Doğal afetler sonucunda hizmet binaları fiziki zarara uğramış olsa da bu sistem aracılığıyla vatandaşlarımız hizmet alma noktasında hiçbir aksaklık yaşamadan tüm işlemlerini elektronik ortamda görebilecektir” dedi.

 Aydin konuşmasının devamında ise “Arşiv Tarama Projesi’nin ikinci aşaması tamamlanınca e-Devlet sisteminin yetkinliğini de kullanarak vatandaş kendi evrakını e devlette sistem üzerinden görebilecek. Bir vatandaşımız Türkiye’nin neresinde yaşarsa yaşasın, dünyanın neresinden emeklilik başvurusu yapmış olursa olsun, işlemlerini en ivedi şekilde sonuçlandırıyoruz” diye konuştu.


Resim Galeri


Video Galeri