16 Aralık 2022 Cuma BAŞKANLIK

Başkan Arat, koordinasyon toplantılarına katıldı


Başkan Arat, koordinasyon toplantılarına katıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Kürşad Arat, Eskişehir ve Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlenen il müdürleri koordinasyon toplantılarına katıldı.

2022 yılı taşra performans hedefleri ile 2023 yılı çalışma programının değerlendirildiği Eskişehir’deki toplantıya, Ankara, Aksaray, Bartın, Bolu, Çankırı, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat Sosyal Güvenlik İl Müdürleri katılırken, Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya ise İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Düzce, Zonguldak il müdürleri katıldı.

Başkan Arat toplantılarda yaptığı konuşmada, yerinde, zamanında, etkin ve kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirterek, “Genel Sağlık Sigortası sistemimiz ülkemizdeki vatandaşların yüzde 99’una yakınını kapsamaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımıza geniş kapsamlı hizmet sunan bir kamu kurumuyuz. SGK olarak hizmetlerimizi vatandaşlarımıza en iyi şekilde ulaştırabilmek en önemli gayemizdir” dedi.

Hizmetlerin yürütülmesi noktasında il müdürlüklerinin göstermiş olduğu çalışmaların önemine vurgu yapan Arat konuşmasının devamında, “Merkez ve il müdürlüklerimizdeki personelimiz vatandaş memnuniyetini ön planda tutmak için büyük bir titizlikle ve kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Personelimiz bu noktada büyük bir hassasiyetle ve fedakarlıkla çalıştığını biliyorum. Bu özverili ve titiz çalışmalarından dolayı tüm personelime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Resim Galeri


Video Galeri