22 Şubat 2023 Çarşamba BAŞKANLIK

Başkan Arat, depremzede vatandaşlarla bir araya geldi


Başkan Arat, depremzede vatandaşlarla bir araya geldi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Kürşad Arat, Ankara’daki Kavaklıdere Eğitim Tesisi ve Misafirhanesi’nde ağırlanan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Kurum Başkanı Arat’a, SGK Başkan Yardımcıları Lütfi Aydin, Oğuzhan Tekin, Destek Hizmetleri Daire Başkanı İdris Bahçe ve Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Temel eşlik etti.

Misafirhanede ağırlanan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Arat, çocuklar için düzenlenen etkinliğe de katıldı. 

Başkan Arat burada yaptığı konuşmasında, depremde hayatını kaybeden insanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve yakınlarını kaybedenlere sabır diledi.

Deprem bölgesine de ziyaret gerçekleştirdiğini dile getiren Arat, “Ben de iki gün önce deprem bölgesinden geldim. Adıyaman’ı, Kahramanmaraş’ı, Adana’yı, Hatay’ı gördüm. Gördüklerimiz gerçekten çok acı manzaralardı, Allah yardımcımız olsun. Depremde ailelerimizden, dostlarımızdan ve arkadaşlarımızdan kaybettiklerimiz var. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Bu zor dönemi kenetlenerek atlatacağız inşallah” dedi.

Arat, Devlet ve tüm kamu kurumlarının deprem felaketi yaşamış vatandaşlar için elinden gelen bütün imkanları seferber ettiğini belirterek, “Sizler evlerinize, yuvalarınıza huzurlu ve sağlıklı bir şekilde dönünceye kadar misafirhanelerimizde sizleri ağırlamak ve rahat etmenizi sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Tüm çalışma arkadaşlarım, imkanlarımız dahilindeki her konuda size yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.


Resim Galeri


Video Galeri