21 Aralık 2022 Çarşamba BAŞKANLIK

Başkan Arat, İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısına katıldı


Başkan Arat, İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısına katıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Kürşad Arat, Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlenen İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısına katıldı.

2022 yılı iş ve işlemlerinin görüşüldüğü toplantıda SGK Başkanı Arat, yürütülen faaliyetler hakkında il müdürlerinden bilgi aldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında taşra teşkilatının hizmet kalitesinin önemine vurgu yapan Başkan Arat, “Taşra teşkilatının hizmetleri Kurum prestiji için büyük önem arz etmektedir. Vatandaşların memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ve titiz bir şekilde hizmet sunmanın çabası içinde olan bir kurumuz. Yer ve zaman farkı gözetmeksizin ülkemizin her yerine hizmet götüren ve tüm vatandaşlarımızı kapsayan bir hizmet yürütmekteyiz. Bu hizmeti vatandaşlara ulaştırma göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı bütün personelime teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Arat konuşmasının devamında SGK’nın dijital ortamda da çok ciddi hizmetler sunduğunu ifade ederek, “160 üzeri e-Devlet uygulamamızla hizmetlerimizi elektronik ortama taşıyarak vatandaşlarımızın işlemlerini il müdürlüklerimize uğramadan oturduğu yerden yapma imkanı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantıya, SGK Başkan Yardımcısı İsmail Ertüzün, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bağımsız ve Hizmet Akdiyle Çalışanlar Tescil ve Hizmet Daire Başkanı Necmettin Öz, Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal Canbolat, Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Uzun, Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hamit Bal, Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik İl Müdürü Harun Akbalaban, Kilis Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ali Koç, Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nail Van ve Osmaniye Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mücahit Çelik katıldı.

Başkan Yardımcısı Ertüzün, Mardin’deki koordinasyon toplantısına katıldı

SGK Başkan Yardımcısı İsmail Ertüzün Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlenen İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısına katıldı.

Toplantı, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bağımsız ve Hizmet Akdiyle Çalışanlar Tescil ve Hizmet Daire Başkanı Necmettin Öz, Diyarbakır Sosyal Güvenlik İl Müdürü Reşat Merttir, Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü M. Sıtkı Erman, Adıyaman Sosyal Güvenlik  İl Müdürü Fuat Tekin, Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alaettin Ökten, Bitlis Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sadullah Korkut, Bingöl Sosyal Güvenlik İl Müdürü Muzaffer Çakar, Hakkari Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdin Polat, Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Tekin Kutlu, Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdülkerim Şahin, Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş,  Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurettin Nacar ve Şırnak İl Müdürü Yahya Beroje’nin  katılımıyla gerçekleşti.

Ertüzün, toplantıda İl Müdürlüklerinde yürütülen çalışmalarla ilgili İl Müdürlerinden bilgi aldı.


Resim Galeri


Video Galeri